sauna & thermen

Met niet minder dan 10.000 m² saunaplezier is er voor ieder wat wils en ruimte voor jezelf. Maak een heuse reis door de wereld van sauna & wellness: het romeins voetenbad, de oosterse relaxatieruimte, de arabische & panoramasauna, de marokkaanse scrub- & verzorgingsruimte, het turkse stoombad, de finse opgietsauna, de japanse sauna en de infraroodsauna.

Droom weg in onze bijzonder veelzijdige wellnessperiferie van jacuzzi's, neveldouches en veel meer. In een van de grootste saunatuinen van het land vind je meer dan voldoende ligstoelen aan en rond het verwarmde zwembad met bubbelbanken, waterval en waterstraat. 

Voor je bezoek aan de thermen en sauna’s bieden we je verschillende toegangsmogelijkheden: een volledige dag onbeperkt en uitgebreid genieten of de avondtoegang met gebruik van sauna en badhuis en voldoende tijd om een opgietsessie mee te pikken. Saunafans zullen zeker genieten van onze voordelige beurtenkaarten en abonnementen.

reservatie?

reservatie?

Iedereen vanaf 8 jaar is welkom bij Thermen Katara. Voor saunatoegang hoef je niet te reserveren, enkel als je je dagje wil starten met een ontbijt of je dagje uitbreiden met een massage of verzorging is reservatie nodig.

opgiet- & scrubsessies

opgiet- & scrubsessies

Je kan elke dag genieten van heerlijk geurende opgietsessies in de Thaise en de Finse sauna en van de zalige scrubsessies in de hamam. Héél warm aanbevolen, vraag ernaar bij je aankomst! 

BEKIJK DE OPGIETAGENDA

5 euro korting op je saunatoegang

de winterbluesbon straalt van de warmte

Tot en met 2 februari - behalve tijdens onze nieuwjaarsreceptie - krijg je 5 euro korting op je saunatoegang. Noem het gerust de winterbluesbon!

Last van koude vingers, verkleumde tenen en een nagenoeg bevroren neus? Bij Thermen Katara vind je het beste tegengif tegen de winterkoude want zalig opwarmen in onze sauna's, met een glimlach bubbelen in warme onze baden en samen genieten van een hete opgietsessie die onder je huid kruipt, dat is dé remedie!

Voorwaarden: Deze bon is geldig tot en met 2 februari 2018 als korting van 5 euro voor elke persoon waarmee je samen in- en uitcheckt, enkel als je binnenkomt met een betalende dagtoegang, avondtoegang of toegang tem 24 jaar. Niet geldig tijdens onze nieuwjaarsreceptie op 19, 20 en 21 januari. Niet van toepassing bij gratis toegang, arrangement, abonnement, toegang met beurtenkaart, toegang met korting of met toegang of arrangement via derde cadeaubonverdelers. Niet cumuleerbaar, niet-verrekenbaar en niet inwisselbaar voor geld.

download en print je winterbluesbon

saunatoegang

dagtoegang €29,90
dagtoegang (vanaf 8 t.e.m. 24 jaar) €24,00
avondtoegang (vanaf 18u, enkel op ma, di, woe & do, niet op feest- & vakantiedagen wel tijdens de vakantiemaanden juli en augustus) €22,90
deelname scrubsessie €3,90
huur badjas €5,90
huur handdoeken €5,00
aankoop slippers €5,90

 

 

beurtenkaarten

10-beurtenkaart €250,00
20-beurtenkaart €460,00
50-beurtenkaart €1.050,00
50-dagenpas €249,00
100-dagenpas €399,00

 

 

abonnement zilver

 

 

abonnement goud